Mayit Wadon Ana Ing Waduk Wonogiri

Konten [Tampil]
Wonogiri-Warga Sakupenge Waduk Wonogiri, geger sabab ana mayit putri ditemokake Kamis (1/8/2019). Mayat ditemokake ngambang ana ing banyu Waduk.

Mayit Wadon Ana Ing Waduk Wonogiri
Proses Otopsi Dokter Lan Polisi

Informasi kang dikumpulkake mayit wadon ditemoke ana ing dermaga Waduk Gajah Mungkur, Desa Sendang, Kecamatan Wonogiri. Korban asmane Wijiyanti (61), Lingkungan Bakalan Kulon RT 2 RW 2 Kelurahan Sidoharjo, Kecamatan Sidoharjo, Wonogiri.

Kang nemokake mayit pisanan yaiku mas Eko, nahkoda perahu wisata waduk. Nalika mengemudikan perahu deweke nyawang ana sawijining barang kang kumambang. Eko ngrasa Sujana lan curiga karo hal Kuwi mau sabanjure nyedak lan nyawang tibake ana mayit kemapul lan duweni jenis kelamin wadon.

Eko lajeng menehi pawarta kejadian samengko marang kancane , lan melaporkan kejadian kasebut marang Polres Wonogiri lan tim SAR Wonogiri. Sabanjure iku korban dievakuasi dan digawa tumuju RSUD dr. Soediran Mangun Sumarso Wonogiri.


Adedasar pemeriksaan kanthi medis, ana luka memar ing bagian bathuk/dahi korban diduga benturan karo batu. Nanginh ora ana tanda utawa bekas penganiayaan ing tubuh korban.

“Pihak suami korban menerima ini musibah dan tidak bersedia dilakukan bedah mayat. Selanjutnya jenazah korban diserahkan kepada suami korban untuk dimakamkan,” ngendikne Kasubbag Humas Polres Wonogiri, Iptu Suwondo. 

0 Response to "Mayit Wadon Ana Ing Waduk Wonogiri"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel